За Нас

ФИРМА АТВ СОФИЯ е ПЪРВАТА  И ЕДИНСТВЕНА ФИРМА ОТ 2005г. С ЗАКОНЕНИ МАГАЗИНИ ПРОВЕРЕН И СВЪРЗАН с НАП в Гр. София в кв. Дианабад, Кв. Витоша и е гр. Дупница.

НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ на тези АТВ та и КРОСОВИ МОТОРИ. ПРОВЕРЯВАЙТЕ САМИ Преди да вярвате на празни приказки на нелоялна конкуренция, с развалено и неразбираемо говорящи език които ни набедиха, че продаваме скъпи АТВта и смятат, че хитростта им може да победи ОСНОВЕН ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ на тези АТВта и Кросови от 2005г насам Нашата фирма продава и резервни части за АТВ та и КРОСОВИ мотори от 2005г. гуми, двигатели, акумолатори и всичко друго за поддържане на моторите. НИЕ СМЕ ОСНОВЕН вносител за България с ПРОДАЖБИ на ЕДРО и ДРЕБНО! ВНИМАНИЕ! ОБЯВИ объркващи нашите дългогодишни клиенти и БЕЗ ДА МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРЯВАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА, Заповядаите на място да разгледате, да изпробвате  и да видите в трите ни удобни и централни бази пълни с изобилие от АТВ та и КРОСОВИ мотори, изобилие от цветове както и промоционална цена всеки месец  . Гарантираме за качечеството и екстрите по тях! Ние 13 г. Сме доказани вносители, цени без конкуренция Доказали сме се и ще продължим. това можем да го доказваме без проблем както на вас така и на вас бъдещите и настоящи клиенти.
 ПРОДАЖБИ НА ЕДРО и ДРЕБНО АСОРТИМЕНТ от модели  с цени от 650лв до 3200лв с ДДС ! Всички кубатури НАЛИЧНИ !
 ПЪРВИ АТВ ВНОСИТЕЛ  ЗАКОНЕН и ПРОВЕРЕН от НАП и КЗП.
 БОГАТ АСОРТИМЕНТ НА НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ -НАЛИЧНИ всички модели ЦЕЛОГОДИШНО.
МОДЕЛИ АТВта и КРОСОВИ – НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИ , който ПРЕДЛАГАМЕ и РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и ГУМИ за тях. Не се обърквайте с малки атв прекупвачи, ,с 17те „““ модела, който никои неможе да види. по-скъпи и без никакви екстри по тях! ПРОВЕРЕТЕ, ако не искате да бъдете обладсни от прекупвачи, които разполагат всъшнос не 17 модела а само и единствено 1 моделмодел. АТВта без никакви екстри по тях и не ви издават и фактура! ВИСОКО КАЧЕСТВО и НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА е само и единствено от 2005г само при нас и ще се убедите сами , ВЯРВАЙТЕ на ФАКТИ, Повече информациЯ
Работиме без почивен ден включително и празниците! ПОСТОЯННО правим ПРОМОЦИИ и ПОДАРЪЦИ за 100лв при всяко закупено АТВ! НИЕ сме ЕДИНСТВЕНИ ВНОСИТЕЛИ от 2005г до днес, не само на АТВта и Кросови мотори, но и за РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ и ГУМИ за тях за разлика от останалите продавачи на тези АТВта . складовата ни база с 300 бр. НАЛИЧНОСТ целогодишно в всеки един от складове те. Всички модели налични.  ! ВСИЧКИТЕ НАЛИЧНИ  МОДЕЛА могат да се виждат и пробват само и нашите централни складове е град София, Гр. Дупница и при нашата атв писта която сезонно  предлага под наем в Слънчев бряг 30 броя атв та . където РАЗПОЛАГАМЕ с богат АСОРТИМЕНТ и НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ за модели от 50куб. до 350куб. както и с най-дългата писта , където могат да се пробват или да се обучават децата в момента на закупуването.

AtvGroup.eu